McSEO - Hulp bij SEO

U wilt hoger in Google staan? Praat met onze specialist

Als SEO specialist breng ik eerst in kaart op welke zoekwoorden u zich hoger wilt positioneren en naderhand van uw budget en doelstellingen worden er investeringsopties aangereikt. SEO volgens Menno de Haan: SEO is een proces waar het nemen van onnodige risico's niet bij past. Ik ga nauwkeurig te werk en kies voor een natuurlijke aanpak om uw posities in Google te verbeteren. Op deze manier wordt de kwaliteit van uw website verhoogd en zullen uw posities langzaam en over de gehele breedte verbeteren. Uitgangspunt is altijd gericht op het verhogen van uw omzet en niet op het verkrijgen van zoveel mogelijk bezoekers. U kunt direct contact met mij opnemen via menno@mcseo.nl . Ik help u graag verder om uw positie in Google te verbeteren.

Stap 1: Zoekwoordenanalyse

Allereerst wordt in kaart gebracht welke zoekwoorden het belangrijkst voor uw website zijn.

Stap 2: Websiteanalyse

Uw website wordt geanalyseerd om te ontdekkingen in hoeverre de meest relevante zoekwoorden op uw website verwerkt zijn.

Stap 3: Aanbevelingen

Door aanbevelingen aan te reiken wordt het gat tussen uw website en de meest relevante zoekwoorden gedicht. Aanbevelingen gaan in op de content van uw website, linkbuilding en het technische gedeelte.