Whitelabel NS service

Op zoek naar Whitelabel Nameservers?

Vraag gerust een test account aan voor je gaat bestellen.

WhiteLabel DNS
  • Aantal Domeinen
McDNS 1
McDNS 2
McDNS 35 Sterren op ISPGids.com  Wij krijgen 5 van de 5 sterren als waardering van onze klanten

Deze service is gratis voor onze resellers

Als reseller hoef je deze service niet te bestellen. Dit is inbegrepen in de dienstverlening. Het is een aanvulling wanneer je op andere NS wilt draaien dan de NS van McSEO.

Hoe het werkt

Bij aanvraag via een ticket (als reseller van ons) maken we een account voor je aan. Deze site & NS hebben geen verwijzing naar McSEO. Bij het aanvragen van een domein voer je deze eerst in op de Whitelabel NS, en vervolgens vraag je de domein aan via McSEO op deze site.

Professionele betrouwbaarheid en support

Het Team achter McSEO zit al ruim 20 jaar in het vak. En dit als zogenaamde vrolijke vak idioten. In Drenthe hebben wij een Tier3 DC ontwikkeled ism Capgemini. Voor bijvoorbeeld gemeente Amsterdam, Arnhem en Hoogeveen, Elsevier, ICTroom, ING Group stonden wij klaar met onze vrij unieke kijk en daarmee oplossingen in de IT. Na het beantwoorden van ruim 300.000 tickets en emails weten wij goed wat onze klanten verwachten. Dat is snelle en goede support. Hierin hebben wij ons ruim bewezen.

Gescheiden Datacenter locaties

Uiteraard draaien beide NS in verschillende Datacenters in verschillende landen. Gebruik van NS0 en NS1, Gebruik van mail fallback server, Duidelijk web-based control panel, CNAME-records, A-records, MX-records, NS-records, PTR-records, TXT-records, SOA-records, TTL instellen.